Hello :D

Semoga hari sabtu korang hari neyh sgt sgt menceriakan okay ! eh , pada yang kene bgon pagi , g kelas ke g keje kee . aku bersimpati dan kesian dengan korang . tapi takpe ! BUat semuanya dengan bersungguh sungguh okay ! :D
HAHAHAH !

aku mengantuk lagi neyh sebenanya , tapi sbb kene anta adek aku pagi tadi . terpaksa lah bangon . bile dah bangon -,-' aduihh ! susah plak nak tido nyee . then apa lagi . ber-blogging lahh .

apa topik best erk ? urmm . korang penah tak hadapi masalah -
" My boyfriend hate My Girlfriends "
pernah alami ? kalau pernah , share dengan aku macam mana korang atasi masalah tuh .
mana korang rasa akan jadi pilihan korang klu korang kene buat pilhan?

dulu aku tak pernah alami masalah " Boyfriend VS Girlfriends " . tapi sekarang aku dah rasa betapa susah bila terkene diri sendiri . HAHAH :D
cube untuk me-wanita-kan diri :P
amacam ? HAHAH !

2 comments:

  1. huhu ema takde lg pengalaman mcm tu.

    ReplyDelete
  2. my bf hate my friends kot .

    ReplyDelete