Jangan capai bende yang takkan sampai :)

bende ni mungkin biasa biasa je , tapi ini kan blog aku bagi la aku peluang taip apa aku nak . jangan la bahan bahan aku bila korang dah bace duh -,-" malu aku !

aku kdang kdang macam ni . sorang sorang mcm bodoh fikir masalah aku .
|
|
|
|
V
tapi bila aku tengah happy . lain plak aku rasa , semua masalah aku , apa yang jadi . and apa aku kene, suma aku lupa !
|
|
|
|
|
V
tapi aku tak nafikan , aku tersepit kat tengah tengah . takkan sebb aku tak layak jatuh cinta , atau dicintai . ? okay aku mengaku aku ade salah jugak . tapi skali skala bagi lah aku peluang rasa bahagia . sebelum ni , aku pernah bahagia sgttt . sgt sgt ! tapi semua hanco mcm tuh je . sbb apa aku tak tau . aku salah . sbb buat hal masa tengah ok , masa aku kene teruk teruk dulu aku tak betindak sbb aku bodoh . syng orng sgt . apa pon aku sggup terima . bila aku telepas dari sangkar yang memang tak sepatutnya aku keluar , aku terus lupa diri .

sekarang aku bahagia tapi menumpang . paham tak ? lelaki sume same . kita sayang dy , dy buat kita cm sampah . bila kita blah , dy tuduh kita mcm mcm . masa kita ade depan mata , ade tak dy hargai ? mati hidup balik dy takkan buat macam tuh .

skang aku macam ni !
|
|
|
|
|
V

sekarang senang , aku buat hal aku , jangan ggu aku ! aku benci orang kritik aku ! weyh ! aku memang lah jahat ! tapi apa HAK KAU nak tuduh aku macam tuh ?!!! aku tak buat la bodoh bende bende mcm tuh! kau suka suka je eyh ?! then apa last kau cakap kat aku ? "aah, sukahati kau la " oke ! sumpah aku terasa .! kimaks lah ! kau sejak bila weyh macam ni ?! aku bengang doh ! sumpah bengang ! FUCK !

okay Qiella , jangan capai apa yang kau tak mampu capai , nnti mulut orang , hati orang dengki ngan kau melampau lampau ! sekarang aku kene fikir lagi skali kalau aku nak patah balik ! AKU JAHAT AN ! untuk pengetahuan , aku jahat sebab KAU ! blah la weyh ! :'(

2 comments:

  1. dah boleh mandi bunga da ni. haha

    ReplyDelete
  2. haha, aku dah mintak dah air kat nenekk :D

    ReplyDelete