Bila bos tak de pekerja BESAR KEPALA !

sape yang brani besar kepala tu ? teroknya ! hahahah ! AKU la ! :p mana ada staff lain lagi yang brani degil kepala batu mcm aku ? haahahha .
bila aku nmpak je bos @ papa kuar je opis tadi . yahooooo! aku apa lagi ! melompatlah ! hahahah .
duduk pikir apa nak buat , last last mata terpandang printer card !
hah ! apa lagi ! galak ouh tgn aku main print print .
inilah hasilnyaaa :D
oppp! maaf klu klu ade gamba yang mnyakitkan mata .
aku yang nak print . aku punya suka lah . huh !

selesai guna printer card .
terfikir nak print gamba black n white pulak .
hehhh ! :D
aku poon ambik art card .
masuk dlm printeer
daaaannn!!!!
|
|
|
V
with my sista n brothaa :D

my best buddyy !! :)

adawiyah , aku . dan lain lain :)
xleh sebut nama kang kene saman . hahahaha
ceh ! yang chantek chantek ni aku la ea :D

dan aku lagi .. sbb ni idea aku , so gamba aku lebih .

^
|
|
yang kat atas ni ade dayah , ade katak.
ni cinta aku :D
korang xde tempat aku , korang apa tau ?
blah la kau !
stalker chomel , awak terasa x ? ahhahaha



dah dah merepek.
ini aku untuk hari ni .
weyh ! aku xreti pakai shawll !!
menci menci !

Farra tolong balik cepat sbb sy sgt sgt memerlukan anda :D

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete