April Fool 2012 Fer me is AWESOME :D

kau ingat xde org main april fool ni lagi ? ade . salah seorang darinye , (A) :)

haha ! the story beginn~~~~

30/03/2012 ( jumaat )

setelah beberapa abad aku tak jumpa (A) abad eyh ? bg cite nmpak gempak sikit lah . hihi . jumaat mlm hari tuh dy terpaksa jumpa aku atas sebab sebab yang sgt munasabah , setelah sejam dua kami jumpa tanpe tego . semua pulang kerumah masing masing . tibe tibe dy text aku . text punya text punya text . dy ckp nak jmpa aku . aku ceh ceh ceh . ade peluang cerah la ni konon nye nak baik balik . rawrr ! rawwr ! apa lagi ! yahoo ! mlm tuh lepak ngan dia . gado , baik , gado , baik . sembang , tumbuk , tarik tarik , semua lah . klu tak gado kitorng memang tak leh . ok done . kat situ aku ingat kami dah boleh kembali sperti sedia kala . malangnyaa ..
keesokkan harinyaaaa ~

31/03/2012 (sabtu)

dy tak text aku langsung langsung eyh. aku tak tau lah mungkin dy ade sbb tertentu . dan aku pun xmsj dy sbb biasalah kita perempuan an ? asal kita lak an kene mula dulu ? . aku biarkan ajee. smpai lah tetibe dy IM aku kat FB . okay , IM pun dah bermakna da bg aku . thanks dulu kat kau sbb ter IM aku ., muaahahahha ! antara IM yang aku nak korang tau yang ni . yang lain lain xyah . haha . habis lah kau beb ! aku terpaksa buat semua ni , sorryy :(
|
|
V

HAHAH ! KAU NAMPAK ?! BACA TAK ! BACA X ? !! NAMA AKU KAN !? KAN ?! KAN ?!
KAU TAU AKU YANG TENGAH DRIVE MASA NI SAMPAI NAK ACCIDENT PUNYA GEDIK SUKA BACA MSJ !


01/04/2012 ( AHAD )

aha ! dah masuk APRIL FOOL day ! pagi tuh setelah dy senyap semacam je . aku dah rasa something not good will happen that day . . tp xpe aku biarkan jee . last last mlm tuh aku mengalahlah , aku text jugak dy sbb aku suruh dy balik before 12 . korang nak tau apa dy rep ?
|
|
V
NAMPAK ?! BACE TAK ?! HAHAHAHA !

sial en ? aku leh tekene gak april fool rupenye -,-' mcm mana aku leh caye ? haish ! tuh lah masalah aku . cepat tepedayanya ,. apa yang ade dlm kepala hotak aku, dy mungkin blom ptut maafkan aku . tapi sbb dah tejumpa tuh yang dy hlang pertimbangan sikit . dah balik dri jumpa tuh dy menyesal sbb tecepat maafkan aku . kan ? kemungkinan kan ? okay xpe . aku terima . skang aku xnk fikir . lantaklaa . KBYE :'(

2 comments:

  1. mcm sakai .
    kn betol peh y kte pikir hari jumaat tuh .
    xsangka dye bdoss ! bole wt cmtuh .
    Hm . Hebat doe (A), cbe main api ngn org y salah .
    aku pena ckp jgn cbe wt sesuatu y bole mkn diri . tp ko degil (A) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh sini ke comment

      Delete