Pandai berpura-pura adalah kelebihan utama aku :)

jahat sikit lah hari neyh ea ? aku nak bagitahu rahsia antara yang tebesar dlm diri aku . jadi lepas neyh sama2 kite renungkan dan selamat beramal :D haha . bodo mengarut ! aku tak tau nak luah apa skank sbb banyak bende aku tak buat . bz dengan keje, blaja . itu je la aktiviti harian aku . oh ! tidak lupa lepak MELAKA CAFE , sedap woi ! ini serius ! korang kene cuba jugak ! kene ! sbb aku lah duta kat situ . ^______^' hihi .

okay okay ! berbalik pada topik asal . BERPURA_PURA . hahaha * gelak jahat . sebenanye aku memang orang yang paling pandai berpura-pura dlm berbagai situasi . tak pecaya ? tanya hud . kan hud kan ? kadang2 depan hud pon aku maseh berpura-pura . bukan aku tak jumpa sapa diri aku yang sebena . but bila aku berpura-pura . banyak bende aku boleh dapat untuk diri aku.. tak kiralah yang baek atau yang buruk . aku jenis yang memang clumsy but , berpura-pura adalah yang paling utama .

contoh pertama yang menunjukkan aku neyh panday berpura-pura .
aku ade kawan dengan bf aku nye ex-gf . aku sebenanya memang paling tak suka lah dengan dy . tapi disebabkan kami berdekatan dan kerap jumpa , aku ambik keputusan untuk dekatkan diri aku dengan dy . memang aku paling terbaek lah weyh masa tuh . ini benar2 serius okay . tak percaya , ada pihak yang bleh tlong critekan .tak pernah aku marah budak tuh malah aku pernah belanja dan masak untuk dy . baek kan ? aku buat mcm tuh sbb bile dy dah nmpak aku baek jeee . banyak bende aku boleh korek dari dy . banyak bnde aku boleh tau apa yang aku memang nak tau sgt . kenapa nak tau ? bukan semua hal peribadi dy aku nak sebok , but tak salahkan aku nak sebok2 hal dy dengan bf aku ? :P unuk langkah berjaga-jaga lah jugak kiranya . :P

contoh kedua , aku tak suka seseorang neyh but aku maseh boleh lepak , bergurau dan geng and layan je perangai dy . padahal aku TERPALING tak suka orang yang macam dy tuh . klu korang kenal dy pun , korang takkan suka dy . but . terpaksa je . ikotkan hati memang aku nak maki . aku pon panas baran orangnya . tapi panas baran aku kadang2 boleh kawal . jadi tak ade maslaah untuk terus berpura-pura :)

cukuplah dua contoh tuh . nak tau banyak2 , try lah kawan ngan aku . lame lame kau akan kenal sapa aku yang sebenanya .

PESANAN lucah untuk orang2 diluar sana :
HATI HATI DENGAN QIELLA =D

REMEMBER !
|
|
|
V

3 comments:

  1. takut ? hahaha .
    asal weyh ?

    ReplyDelete
  2. yelah macam mana aku n semua2 nak tau kau ikhlas o tak ngan kitaorg.

    ReplyDelete