Justin Bieber - Baby (Screamo Cover)

hye all :) amcam hari korang hari neyh ? best x ? klu best jgn lupa tinggaL LINK kat sini okayy ! nnti aku boleh g terjah :D
hari neyh ni on9 bosan gila lahkann . semua sombong tahap cipan ! malas aku pikir , aku jalan jalan kat blog . nti aku update blog sapa aku slalu terjah . jgn teperanjatlah kan klau kau dapat tau aku rajen stalker blog kau . HAHAHAH .
urrmmmm.. tadi masa tengah on9, hud bagi link kat aku . mula mula aku malas nak layan dy . then tiba tiba bosan bosan aku play je lahh . bila dengar . HAHAHH !

Superb Cool !

video

sorry lah peminat justin ! gua tak minat artis kesayangan lu nyanyi !
version neyh lagi best wooo !
meh hayati meh ! :P

aku credit video neyh dekat hud .

No comments:

Post a Comment